Sitemap | Contact 
HOME   |  Aanbiedingen   |  Vloeren, badkamers & keukens   |  Tips   |  Bedrijfsinformatie
Tips
Advieshoek
 » Diversen
 » Pastalijm
 » Poederlijm
 » Voegmiddel
Onderhoud
 » Onderhoudtips
 » Tegelvloeren
Voerverwarming
 » Bypass
 » Optimizer
 » Voordelen
Agenda
01-02-2014 - aktie

 Laatste nieuws De tegelshowroom is per 01-10-2015 overgedragen aan een nieuwe eigenaar.

Voor het nabestellen van tegels kunt u nog steeds bij ons terecht; bel dan 06-53777213.

Met vriendelijke groet,

Hans Vermin.


 

Onderhoudtips

Wat te doen wanneer de vloer net gelegd is?
Na het afsponzen van de vloer zal er een waas over de vloer zichtbaar achterblijven, dit noemen we een cementsluier. Om deze te verwijderen kunt u een tegelreiniger b.v. Fobytegelreiniger gebruiken en deze na de juiste dosering op de te reinigen vloer aanbrengen en ca.10 tot 30 minuten laten inwerken. Hierna met schoon water goed naspoelen. Vervolgens het oppervlak droogtrekken met een vloer-of handtrekker en nogmaals nareinigen met een natte doek.

Wat te gebruiken voor het zogezegde dagelijkse onderhoud?
H. Vermin tegel- en plavuizenstudio Vaak vragen mensen wat nu eigenlijk te gebruiken voor het onderhoud van de vloeren. Een veel gehoord iets is het gebruiken van groene zeep, dit dus echt niet! zeep heeft als eigenschap dat er een filmlaag op de tegels achterblijft en dit neemt juist weer sneller nieuw vuil aan, beter is hier een ander middel voor te gebruiken b.v. Fila Cleaner, dit is een produkt die anionische en ionische stoffen bevat en biologisch afbreekbaar is, voordeel hiervan is dat u na het gebruik hiervan niet hoeft na te spoelen. Dit middel is ook ideaal om gepolijst steen met glanzende deklaag (marmer, travertin, graniet) te onderhouden.

Is er ook een middel voor al behandelde en bestaande vloeren?
Ja, ook hier is een middel voor te weten Fila PS/87 dit is een detergent reinigingsmiddel, ontwasmiddel en ontvettingsmiddel in een. Maar dit middel is beter geschikt voor sterk vervuile vloeren en is veel krachtiger dan de Fila Cleaner. Dit middel is bijzonder geschikt om oude boenwaslagen te verwijderen en diep te reinigen. Ook de Fila PS/87 is een product die anionische en ionische stoffen bevat en biologisch afbreekbaar is, zo spaart u ook nog het milieu.

Zo ziet u dat er verscheidene produkten in de handel zijn voor het onderhoud van uw kostbare vloer, ook voor marmer zijn er diverse middelen op de markt b.v. marmer vlekpreventie een speciaal impregneermiddel, of een dieptereiniger, een glansreiniger of was enzovoort een merk als Simus is als grootste fabrikant van Europa hierin gespecialiseerd.