Sitemap | Contact 
HOME   |  Aanbiedingen   |  Vloeren, badkamers & keukens   |  Tips   |  Bedrijfsinformatie
Bedrijfsinformatie
Agenda
01-02-2014 - aktie

 Laatste nieuws De tegelshowroom is per 01-10-2015 overgedragen aan een nieuwe eigenaar.

Voor het nabestellen van tegels kunt u nog steeds bij ons terecht; bel dan 06-53777213.

Met vriendelijke groet,

Hans Vermin.


 

Bedrijfsinformatie

ÉÉN ADRES VOOR AL UW TEGELWERK ! VAN TEGELS AANSCHAFFEN TOT EN MET HET VERWERKEN ERVAN.
OOK VOOR VLOERVERWARMING BENT U BIJ ONS AAN HET JUISTE ADRES !


Bent u op zoek bent naar een nieuwe plavuizentegelvloer, wandtegels keukentegels, of vloerverwarming? Dan bent u bij H.Vermin Tegel & Plavuizenstudio op het juiste adres. Onze jarenlange ervaring in de vloerenbranche betekent voor u een betrouwbare partner en een voordeling adres voor uw tegels, plavuizen, wandtegels, vloerverwarming en parket.

Onze producten zijn al jarenlang niet uit huizen weg te denken. Als je aan tegels en plavuizen denkt, denk je voornamelijk aan ruimtes als het toilet, de keuken alsmede badkamer en natuurlijk de vloeren. Toch is dat niet de enige plek waar je tegels of plavuizen kunt gebruiken. Ook in garage`s en zelfs buiten.
In de omgeving van Lunteren, Wageningen, Veenendaal en Ede zijn dan ook veel van deze ruimtes door Vermin voorzien van bijvoorbeeld vloertegels al dan niet in combinatie met vloerverwarming.
De klant kan voor de meeste soorten merken als, Lea, Iris, Sphinx, Imoker, Rex, Cotto d` Este, Panaria enz. terecht bij Vermin, maar ook een exclusief merk als het Duitse Jasba.

Alles is mogelijk bij H.Vermin
H.Vermin Tegel & Plavuizen Studio levert op bestelling nagenoeg alle merken tegels zoals Mosa tegels in Ede, Lunteren, Wageningen en Veenendaal. Wij werken niet met overjarige collecties, onze leveranciers verzorgen steeds opnieuw dat alles up to date blijft. Ook over de prijs hoeft de klant zich bij Vermin geen zorgen te maken. Wij leveren vloeren in nagenoeg alle prijs klassen en al vanaf € 25.- m2.
Een ander groot voordeel is dat de vloeren en wandtegels zelf gelegd en gezet kunnen worden door ons eigen tegelzettersbedrijf. En wilt u het plaatsen van de tegels in eigen hand houden, dat kan natuurlijk ook.
Wij zorgen ervoor dat de tegels en of plavuizen netjes thuis worden afgeleverd. Tevens werken wij samen metverschillende keukenzaken en installatiebedrijven.

Vloerverwarming
Ook is het mogelijk om een vloerverwarming te laten leggen, geknoopt of gefreesd.
Dit doen wij in samenwerking met JK vloerverwarming, een bedrijf dat volledig is gespecialiseerd in vloerverwarmingen.
Wij hebben voor onze klanten een ruime parkeergelegenheid voor de deur, uiteraard gratis.

Bezoek vrijblijvend onze showroom. De koffie staat klaar!